Finally, I’ve spent my pen ink

Yahoo! I can spent my pen ink, you know? ‘Cause usually, I lost my pen many times. (Oh my) That was happened on Sunday when there was additional class in my High School (WTF? Additional Class on Sunday?) When I wrote mathematics formula so seriously, then suddenly, my pen didn’t work well (PEN, Y U NO WRITE???). And then, I check my pen ink. Finally as you know, my pen ink is empty. Wow! I didn’t realize that I can spend my pen so well. Yahoo!

Yeah, that’s all about my unimportant post. If you’re interested of my pen, so that’s the picture:

It’s empty! Huraay!

Memahami Iklan Lowongan Kerja

Hi There!

Udah lama nih gak nge-post blog. Gak tau juga sebenarnya gue niat apa nggak sih, hehe. Tapi no matter lah. Untuk memancing semangat nge-blog ini, gua awali dengan bismillah haha :facepalm:. Itu juga bisa, tapi kali ini kuawali dengan mengutip status dari temen di Facebook. Gatau juga nih temen gue, nulis status, tapi panjangnya kayak nulis kitab undang – undang *Haish. Tapi gua jamin, kalo postingan temen gua satu ini bermanfaat buat kalian yang akan lulus SMK (buat yang mau kerja) atau yang TA-nya kelar, tinggal nunggu wisuda.

Continue reading

Art of Movement: The Intro

Well, um…. I think I wanna post the new thing. Yeah, this is the Introduction of Art of Movement.

In literal, Art of Movement is defined by three disciplines in general, which those Parkour[?], Freerunning[?], and L’Art du Déplacement. But in here, i just talk about parkour, because I just take focus in that discipline. But don’t worry, We can talk about free running, flipping, and something else as optional. 🙂

 

Continue reading