About College: Minat vs. Prospek Kerja

Hi There!

Sekarang aku mau bahas tentang pilihan setelah lulus Sekolah Menengah. Memang sih, LULUS merupakan sesuatu yang menyenangkan bagi kita. Namun, kelulusan kita dalam mengenyam pendidikan bisa menjadi Suatu Masalah yang Baru. Dan saat itu pula kita (mau tak mau) akan bertanya dalam diri kita: Continue reading

Advertisements

Finally, I’ve spent my pen ink

Yahoo! I can spent my pen ink, you know? ‘Cause usually, I lost my pen many times. (Oh my) That was happened on Sunday when there was additional class in my High School (WTF? Additional Class on Sunday?) When I wrote mathematics formula so seriously, then suddenly, my pen didn’t work well (PEN, Y U NO WRITE???). And then, I check my pen ink. Finally as you know, my pen ink is empty. Wow! I didn’t realize that I can spend my pen so well. Yahoo!

Yeah, that’s all about my unimportant post. If you’re interested of my pen, so that’s the picture:

It’s empty! Huraay!

Memahami Iklan Lowongan Kerja

Hi There!

Udah lama nih gak nge-post blog. Gak tau juga sebenarnya gue niat apa nggak sih, hehe. Tapi no matter lah. Untuk memancing semangat nge-blog ini, gua awali dengan bismillah haha :facepalm:. Itu juga bisa, tapi kali ini kuawali dengan mengutip status dari temen di Facebook. Gatau juga nih temen gue, nulis status, tapi panjangnya kayak nulis kitab undang – undang *Haish. Tapi gua jamin, kalo postingan temen gua satu ini bermanfaat buat kalian yang akan lulus SMK (buat yang mau kerja) atau yang TA-nya kelar, tinggal nunggu wisuda.

Continue reading

Art of Movement: The Intro

Well, um…. I think I wanna post the new thing. Yeah, this is the Introduction of Art of Movement.

In literal, Art of Movement is defined by three disciplines in general, which those Parkour[?], Freerunning[?], and L’Art du Déplacement. But in here, i just talk about parkour, because I just take focus in that discipline. But don’t worry, We can talk about free running, flipping, and something else as optional. 🙂

 

Continue reading